Wednesday, March 24, 2010


* Scratch2.. Hmmmm.. Cuba teka bunyi apa itu??


Location : Tokba's house..

Huhuhu.. Si kicik saya sudah pandai keluarkan suara dari perut.. Hahaha.. Tak perlu masuk AF untuk belajar bab ni.. Kuang3..


Actually, Aidan dah start meneran suara macam ni since hari Isnin lagi.. Serious, i tak tau naper.. But kerap sangat2.. Takut gak masa awal2 dia buat suara tuh, bukan apa, i takut dia tertelan apa2 ker, or effect from makan2 dia ker, huhuhu.. But bila check, takder apa2 pun dalam mulut, but bunyik nyer semakin kuat, and kadang2 lagi kita tegur, lagi kuat and banyak kali plak si kicik meneran.. Tapi dia takder plak menangis macam sakit ker apa.. Happy macam tu gak.. Kalau merengek tuh, memang dah normal.. Huhuhu..


Ada sesapa pernah alami anak meneran camni tak?? Is it because dia tak selesa dengan solid food yang dia amik? or the juice ( gerber - pear juice ) yang mungkin bagi dia tak sedap tekak?? Or anak saya tengah practice nak nyanyi and keluarkan suara dari perut?? Kalau yer lah, confirm tak ke laut!! Kakakaka.. :P



video

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by YummyLolly.com