Saturday, January 23, 2010


A project with Achik Ieta.. :))

A conversation that happened yesterday, right after our tea time.. :)


Achik Ieta : Akak, akak hias tak bilik Aidan nanti??

Mummy : Ha ah, nanti la once rumah siap nanti..

Achik Ieta : Buat lah mural akak kat bilik Aidan..

Mummy : Memang akak cadang macam tu.. And thought nak Aidan sendiri gak yang paint his own wall.. Tapi tuh later la bila dia dah besar.. Skang, kita dulu yang buat yek??

Achik Ieta : Okay!! :)

Yeahhhhh!! Hmmmmm.. So, this is going to be my next project for the little one.. Mural made by mummy and with the help of Achik Ieta and daddy.. :))

So, been browsing, which one should we choose.. Or simply make up our own?? Hmmmm.. * Scratch2!! :)) These are only a few.. Banyak lagi yang shantekk shantekk.. Kekeke..





The most fav!!

p/s: Aidan good boy sangat yesterday.. Keluar, tak nangis langsung.. Langsung.. Kekekeke.. All 3 of us, macam amaze jer ngan dia.. Hahaha.. Achik kata, lepas ni, bley keluar lagi bawa Aidan.. Good job, darling!! :)) - Anak mummy kaki jalan ni.. Hehehe.. :))
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by YummyLolly.com